top of page

Klassisk Pilates
Hyllie Sportcenter Malmö


Träna Pilates
Gruppträning
Matwork

Pilates matwork är en rad övningar som utövas på en matta på golvet utan att använda sig av Pilatesmaskiner. Fokus på flödet av rörelser till core-musklerna är samma som med Pilatesmaskinerna och matt-träning k är en utmanande träningsform i sig självt. Många Pilatesexperter rekommenderar klasser på matta för nybörjare, eftersom den fokuserar på utlärning av att kontrollera musklerna under träning. matt-träning guidar dig till att åter bli uppmärksam på din kropp i rörelse och stärker och stabiliserar din kropp när du rör dig i alla riktningar.

 

Vad man kan förvänta sig under träning? 

 

Klasser på matt följer en bestämd men flödande koreografi som använder din kroppsvikt som motstånd. Vi använder våra klassiska mattor med rep och handtag för att hjälpa dig att enklare hitta din djupa styrka. 

Fördelarna från Pilates matt-träning är att de kan göras varsomhelst och endast med hjälp av en matta. Det är enkelt att lära ut i grupp, vilket gör det mer prisvärt. Men, som med alla andra Pilatesmetoder, är det rekommenderat att börja med minst en privatlektion, för att kunna förstå teknikerna och få kontakt med core-musklerna på rätt sätt. 

 

När du behärskar tekniken, kan du byta ut din träning mot övningar som kan göras hemma med hjälp av en DVD eller med våra Pilates videor

Du kan också boka tower gruppsträning

klassiska Pilates Matwork Övningar
Hitta din hemträning Matwork träningsbeställning här

bottom of page