top of page

Semi - Private

Sessions

Träna
Classic Pilates Malmö

Klasser 

 ‘’Faith gör att jag känner mig trygg och omhändertagen. Hon bryr sig verkligen och observerar noggrant för att träna mig på rätt sätt’’. Ilona

Limhamn Pilates Coacher är utbildade inom Pilates klassiska träningsmetod i Malmö och brinner för att lära ut. -

 

Pilates har för oss har blivit en så stor del av våra liv vilket ger oss en extra glöd att förmedla kunskapen vidare.

 

Från början använde vi Pilates för att stärka våra egna kroppar och nu är det dags att ge tillbaka. Vi lär dig hur du kan bygga styrka, flexibilitet och sinnesnärvaro genom träning. Vår övertygelse är att du kommer att känna dig stark, stabil och självsäker i din kropp och ditt sinne.

Vi engagerar oss i såväl nybörjare som erfarna utövare, personer i behov av rehabilitering eller som önskar nå nya höjder inom sin professionella idrott.

Vi undersöker varje individs rörelseomfång och hållning, vilket hjälper oss att förstå och planera träningen utifrån ditt personliga behov och dina mål.

Personlig träning är en av grundpelarna i vår filosofi.

Class details

 Det bästa sättet att få resultat snabbt och arbeta din kropp djupare.

 

Limhamn Pilates semi-privat, privat eller Duo sessioner är de mest omfattande Pilates-sessionerna som finns tillgängliga. Vi väljer de bästa övningarna och använder upp till ett dussin originalt Pilates-utrustning för att passa din kropp och din fitnessnivå.

 

I en-till-en-sessioner lär vi oss verkligen din kropp och dess styrkor och svagheter och kan utforma ett skräddarsytt program som passar dig.

 

Om din kropp behöver ökad uppmärksamhet, med en enastående träningsnivå, kan du helt enkelt inte hitta ett bättre träningspass.

Träna Pilates
Privata Klasser

Träna Pilates
Semi-privata klasser

Semi-privata klasser möjliggör skräddarsydd undervisning i Pilates Reformer och är ett utmärkt sätt att bli motiverad med en vän, partner eller till och med barn.

 

Det kan vara svårt att starta ett nytt tränings regime och det är så mycket lättare med en vän att stå till ansvar.

De erbjuder stort värde för pengarna och resultaten ses snabbare än i gruppklasser.

 

I likhet med våra privata klasser använder vi en mängd av våra ursprungliga Pilates-utrustningar för att variera utbildningen och för att hjälpa dig att uppnå dina individuella hälsomål.

 

Pilates Tower Springs to support you
Semi Private classes
Limhamn Pilates your go to place for personal care

Träna Pilates
Nybörjare

Vi vet att nya saker kan verka lite läskiga. Vi gör vårt yttersta för att du ska känna dig att känna dig trygg och välkommen hos oss!

Som ny student har du tillgång till vårt Privat, Reformer Semi-Privat  Gruppträning elle duo.

 

Detta är ett bra sätt att mjukstarta resan inom Pilates. 

Med våra experter och instruktörer till hands, kan du i din egen takt få uppleva varför Pilates verkligen är en av de mest effektiva och framgångsrika träningsformerna på marknaden. 

För dig som är ny rekommenderar vi minst en introplan, som tillåter oss att förstå just din kropp, utveckla en skräddarsydd träningsplan och lära ut tekniken på rätt sätt.

Vårt introduktionspaket kan vara början på din nya resa inom Pilates. Testa - och vi lovar att du kommer att njuta av dina framgångar! 

Limhamn Pilates Small groups
Read More >

Träna Pilates
Med Små Grupper

Våra små gruppklasser med maximalt 8 personer är en utmärkt introduktion till Pilates. 

Gruppklasserna i Matwork, Tower, Circuits passar för olika nivåer, både för nybörjare och avancerade Pilatesutövare, eftersom vi i dessa klasser använder oss av variationer av övningarna anpassade till varje individs personliga rörelseförmåga.

Vår mattekträning är unik

eftersom du använder klassiska pilates höga bekväma mattor

med remmar och handtag för

att hjälpa dig att lättare ansluta

till din styrka och stabilitet.

Limhamn Pilates Studio

Träna Pilates
Rehabilitering
& Post-Natal

Om du återhämtar dig från en skada, har andra fysiska problem eller nyligen fött barn, kan vi erbjuda ett skonsamt och skräddarsytt program som fungerar efter dina begränsningar.

Sjukgymnaster över hela världen använder Pilates som en beprövad form av rehabilitering. 

Pilates har visat sig vara en effektivt metod, framförallt för att reducera smärta och rörelsebegränsningar.

Pilates-övningar kan modifieras efter varje person och fortfarande vara effektiv. Du kan gå från grundläggande till avancerade rörelser, beroende på hur dina behov och målsättningar ser ut, samt hur svårt skadad du är. 

Men do Pilates

Joseph Pilates använde sig först av metoden för att träna professionella dansare och atleter.

Pilates är ett genialt utformat system som formar kroppen för optimal prestation. Pilates fungerar för att förbättra rörelsefunktion, påskynda återhämtningen efter träning och förhindra skador genom att synliggöra biomekaniska fel. Detta görs med stretching och träning av muskler samt en ökad kroppsmedvetenhet. 

Metoden förbättrar atletiska prestationer oavsett sport, men är framförallt fördelaktigt för sporter som kräver mycket balans och kontrollerade rörelser,  som dans eller konståkning. 

 

Träna Pilates
Prestationssporter

bottom of page