top of page

Vanliga Frågor
Träna Pilates

JAG HAR ALDRIG PILATER FÖR. VART SKA JAG BÖRJA?

Om du aldrig tidigare har provat Pilates rekommenderar vi Reformer intro Semi privatlektion för att vi ska kunna bedöma din hållning, rörelse, rörlighet och styrka för att föreslå rätt klass för dig och för att lära dig tekniken noggrant. Klicka här för att boka

 

JAG HAR GJORT PILATES FÖRE. BEHÖVER JAG TA BEGINNER KLASS?

Absolut. Privata sessioner och nybörjarkurser är grunden för din Pilates-övning. Våra gruppklasser använder den unika Pilates-utrustningen, och vi måste visa dig hur du använder den!

 

SÅ MÅNGA KLASSER! HUR VET JAG VAD VAD?

Här hittar du beskrivningar av vart och ett av våra klasser. I ett nötskal är våra klasser begränsade till 6 eller mindre, och du kommer antingen att använda din kropps egen motstånd eller ett antal Pilates-specifik utrustning för mindre eller extra motstånd. Räkna med mycket händer på och personlig uppmärksamhet.

 

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

Bekvämt atletiskt slitage utan knappar, snäppar och dragkedjor. Studion är co-ed så snälla klä dig efter. Vi kräver inte att du bär strumpor i våra studior, i själva verket kräver vissa övningar inga strumpor för att undvika att glida. Om du väljer att använda strumpor är klibbiga bottenstrumpor det bästa alternativet.

 

JAG ÄR GRAVID. KAN JAG GÖRA PILATES?

ja! Vår personal är tränad i prenatal/postnatal fitness. Moms-to-be kan välja mellan privata och / eller semi privata sessioner. Kontakta oss bara.

 

JAG HAR EN SKULD / BACK / KNEE-SKADA. KAN JAG GÖRA PILATES?

Ja, vi vet otaliga ändringar för olika skador och begränsningar. Vi rekommenderar starkt att du bokar en tid för en privat session innan du går med i gruppklasser för att lära dig hur du ändrar övningar på lämpligt sätt för ditt skick.

bottom of page
google-site-verification=-8XoEDpUPpZUkhvsANnKZBH2blWskXyeyRWj2nNBAUQ